På tide å ta steget
over i leilighet?

Mange har ventet på nye, store leiligheter i Tananger sentrum – nå er muligheten her. Blant de mange som tidlig meldte sin interesse for dette prosjektet, er flere allerede bosatt i Tananger. De forteller om høy trivsel, en trygg og fredelig tilværelse og at de aldri kunne tenkt seg å bo et annet sted enn nettopp Tananger.

Kontakt eiendomsmegler Nina Inman for å avtale et møte – ring 934 04 720.

Å ta steget fra en enebolig hvor man har bodd i mange år og flytte inn i en moderne leilighet, er ofte en tanke man må bruke tid på å bli vant med. Likevel, når valget først er tatt så kan man glede seg til en hverdag med mer tid til å nyte, dyrke hobbyer og gode stunder med venner, barn og barnebarn. Er det din tur nå?

Et felles uteområde
du vil trives i

Ordet «hage» er en naturlig del av prosjektnavnet «Skibmannshagen». Mellom byggene kommer en stor og lun atriumsløsning på ca. 1 400 m2 til din disposisjon.

Selve utomhusplanen, med beplanting, gangstier og møblering, er utarbeidet av landskapsarkitekter i Sweco, som holder til på Forus. Det er blant annet planlagt flere sittegrupper og gode gressplener som kan fungere som møtesteder og oppholdssoner. Det er lagt vekk på å utnytte de gode solforholdene, slik at dette blir et lunt og trivelig område hvor byggene skjermer godt for vind.

Rom for selskapeligheter
og gjester

Vi ønsker at Skibmannshagen skal bli et sted der beboerne trives sammen og hvor nye vennskapsbånd kan knyttes. Derfor har vi satt av plass til et eget fellesrom på bakkeplan i bygg D, et rom der beboerne kan samles til alt fra julelunsj til sameiemøter. Fellesrommet utstyres med et kjøkken og sameiet kan selv velge hvordan rommet skal møbleres. Du som beboer kan også leie lokalet når du skal feire et jubileum eller bare samle familie og venner til en uhøytidelig feiring av det gode liv i Skibmannshagen.

Skibmannshagen får også en gjestehybel på bakkeplan i bygg D. Denne får egen inngang slik at gjestene dine kan komme og gå som de vil. Med gjestehybel klarer du deg godt uten det ekstra soverommet som du ellers ville hatt behov for, for eksempel når barn kommer hjem for helgen eller når gamle, gode venner kommer langveisfra.

Kjøkkenet – der
øyeblikkene skapes

Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være leilighetens knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.

 

Uno fra Sigdal

I Skibmannshagen skal Sigdal levere innredning til kjøkken. Sigdal er en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste i sitt fag. Vi har valgt modellen Uno i hvit utførelse som standard til Skibmannshagen, men Sigdal tilbyr denne modellen i hele 18 ulike farger. Her får du valgfrihet!

Vi vet at kjøkken er utrolig viktig for deg, så du kan også velge tre andre kjøkkenmodeller fra Sigdal – uten tillegg i pris. Dette er modellene Sand, Nordisk og Fjell. Hvis du ønsker å se nærmere på kjøkkenmodellene du kan velge blant, så ta turen til Studio Sigdal Stavanger på Forus. Her får du nærmere 1000 m2 med flotte utstillinger med kjøkken, bad og garderobe. Dyktige kjøkkenkonsulenter står klare til å vise deg alle finessene, så stikk innom og la deg inspirere.

Futurehome –
fremtiden er her!

Når du flytter inn i din nye leilighet i Skibmannshagen får du kontroll og komfort fra dag én. Med smarthus fra Futurehome kan du enkelt styre innetemperaturen med en app på telefonen din, uansett hvor i verden du befinner deg har du full oversikt. Leiligheten deles inn i to varmesoner slik at du kan ha forskjellig temperatur i for eksempel soverom og stue.

Leilighetene leveres også med en modusbryter og Smarthub inkludert. Modusbryteren plasseres ved inngangsdøren og med denne kan du enkelt velge blant fire forhåndsinnstillinger for temperaturer: hjemme-, borte-, ferie- og nattmodus. Enklere blir det ikke når du er på farten – bra for miljøet og strømregningen er det også.

Med Smarthuben, som er selve «hjernen» i smarthuset ditt, kan du få flere smarte funksjoner som gjør livet enkelt. Eksempler på andre smarthusfunksjoner du kan bestille som tilvalg, er smart dørlås, lysstyring og enkel alarm – alt kan styres via den brukervennlige appen.

Fiber fra Get
og elbillading
fra Smartly!

I Skibmannshagen får du et topp moderne fibernett som sikrer at du og din husstand får alt du trenger av fart, kapasitet og stabilitet. Get leverer hastigheter fra 75-1000 Mbps, og tester nå ut morgendagens hastigheter med opp til 10 Gbps. Med Gets TV-løsninger får du tilgang til et av Norges beste og mest fleksible TV-produkt. I en egen valgmeny kan du sette sammen din egen underholdningspakke blant et stort utvalg strømmetjenester og TV-kanaler. Det blir opp til sameiet å avgjøre hvilken av Gets TV-løsninger som bestilles.

 

Oversiktlig elbillading

Skibmannshagen får garasjeanlegg med sportsboder i underetasjen. Alle parkeringsplasser tilrettelegges med et moderne anlegg for lading av elbil. For å kunne lade bestiller du din egen elbillader før du flytter inn. Det monteres en smart elbillader som vet hvem du er. Det innebærer at kun du betaler for ditt ladeforbruk når du benytter deg av din egen lader.

Et moderne ladeanlegg og smarte ladere gjør at løsningen hjelper til med å holde kontroll på det totale energiforbruket i bygget. Dette er bra for deg, for miljøet og gir mindre arbeid for de som sitter i styret.

Vi har avtalt en god pris på laderen for deg. Du kan velge å betale denne kontant, eller nedbetale den rentefritt over ditt strømabonnement.