Ganddal – bydelen
som har alt!

Med ny leilighet i Ganddal Park får du nærhet til det beste av alt Ganddal byr på. Ganddal Helsehus med legesenter, apotek, tannlege og helsestasjon blir din nærmeste nabo, noe som bidrar til en trygg hverdag uansett om du er liten eller stor. Og med Rema 1000 som nærbutikk, så blir logistikken enda mer lettvint.

Sandvedparken og Stokkalandsvatnet er begge blant byens mest populære og fineste turområder. Begge blir lett tilgjengelig hvis du flytter til Ganddal Park. Turstien i Sandvedparken er et utmerket veivalg hvis du vil gå til sentrum under mektige trekroner og til suset fra elven Storåna. Rundturen rundt Stokkalandsvatnet er ca. 4 kilometer – ta gjerne med brødsmuler til endene og plukk med deg siv som tar seg godt ut på stuebordet i din nye leilighet.

Ganddal togstasjon er i 2-3 minutters gangavstand, noe som er svært praktisk hvis du skal de ca. 3 kilometerne inn til Sandnes sentrum, nordover til Stavanger eller sør mot Jæren. Det er også busstopp i umiddelbar nærhet. Jærbakeren ligger like borti gata – perfekt når du vil ha varme rundstykker til frokosten en rolig lørdags morgen.

Flytter du til Ganddal Park med unger eller skal ha barnebarn på overnattingsbesøk, så får barna kort vei til både skole, barnehage og det moderne baneanlegget der Ganddal ILs håpefulle spiller kamper i sine lett gjenkjennelige røde og hvite drakter. Ganddal bydelshus er gandalittenes samlingssted og yrer av liv. Her kan du få med deg alt fra basarer til fredagspub – et hyggelig sted hvis du vil få med deg alt som rører seg i ditt nabolag.