Nå blir det snart enda
bedre å bo i Tananger

Skibmannshagen oppføres så sentralt som det går an i Tananger, med kort vei til sjø, natur, turstier, butikker, treningssenter og alt av helse- og servicetilbud.

Prosjektet består av totalt fire bygg som rammer inn et felles atrium. Det blir næringslokaler på bakkeplan, hvor det også kommer et fellesrom og gjestehybel som alle beboerene kan leie. Første trinn består av bygg A og B, til sammen 21 leiligheter.

Skibmannshagen er tegnet av Holon Arkitektur AS.

Bygg A:
15 glimrende muligheter!

I bygg A er åtte av 15 leiligheter fra cirka 110 til 163 m2 BRA og med terrasser fra ca. 30 til 100 m2. De sju siste i dette bygget fra 75 til 91 m2 BRA og disse får balkonger fra 18 til 22 m2. Her får du plass til å lage mat og spise utendørs sammen med familie og venner og muligheten til å lage din egen oase med grønne planter og fargerike blomster.

Bygg B:
arealeffektivt eller
rom for mer – ditt valg

Med fire leiligheter i 2. etasje og to leiligheter i 3. etasje, blir bygg B et sted der alle kjenner alle. Godt, trygt og oversiktlig.

Øverst kommer to toppleiligheter som begge er over 100 m2. Den ene får sør- og vestvendt terrasse på ca. 58 m2, den andre får stor vestvendt balkong på ca. 43 m2. Plass til det meste her også, altså. Skibmannshagen blir også et godt sted for de som ikke trenger så stor plass, og i 2. etasje i bygg B kommer fire leiligheter fra ca. 53 til 75 m2 BRA. Alle disse får vestvendte balkonger med størrelser fra 12 til 24 m2.

Leiligheter med alle
de riktige løsningene

Vi vil du skal få det behagelig, trygt og vakkert fra første dag i Skibmannshagen. Derfor får du flere klassiske, estetiske interiørløsninger som gjør det lett å innrede smakfullt. Eksempelvis kommer det en-stavs eikeparkett på gulv, listefri overgang fra vegg til tak og lyse vegger og innerdører. Har du lyst på kontrastfarge på en av veggene eller andre spesifikke tilvalgsønsker – ta kontakt.