Nå blir det snart enda
bedre å bo i Tananger

Skibmannshagen oppføres så sentralt som det går an i Tananger, med kort vei til sjø, natur, turstier, butikker, treningssenter og alt av helse- og servicetilbud.

Prosjektet består av totalt fire bygg som rammer inn et felles atrium. Det blir næringslokaler på bakkeplan, hvor det også kommer et fellesrom og gjestehybel som alle beboerene kan leie.

Skibmannshagen er tegnet av Holon Arkitektur AS.

Bygg C: Siste byggetrinn er nå for salg

Leilighetene i bygg C er fra 61 til 167 m 2 . De aller fleste får to soverom, den største på toppen får tre. Store, gode balkonger og uteplasser er blant det som har gjort Skibmannshagen så etterspurt, og slik blir det også i dette bygget, fra ca. 10 til 90 m 2 .

Bygg D: Kun få igjen

I dette bygget finner du leiligheter fra ca. 55 til 123 m2. Med leilighet i bygg D får du herlig ettermiddags- og kveldssol, og plass nok til både solseng og spisegruppe. De fleste får balkong eller terrasse på nesten 20 m 2 . Den største toppleiligheten får takterrasse med sol fra morgen til kveld og egen hagestue.

Bygg B: UTSOLGT

Med fire leiligheter i 2. etasje og to leiligheter i 3. etasje, blir bygg B et sted der alle kjenner alle. Godt, trygt og oversiktlig.

Bygg A: Kun få igjen!

I bygg A er åtte av 15 leiligheter fra cirka 110 til 163 m2 BRA og med terrasser fra ca. 30 til 100 m2. De sju siste i dette bygget fra 75 til 91 m2 BRA og disse får balkonger fra 18 til 22 m2. Her får du plass til å lage mat og spise utendørs sammen med familie og venner og muligheten til å lage din egen oase med grønne planter og fargerike blomster.